resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4932
    "olmasaydı sonumuz böyle" diyerek alanyaspor'a kiralık gönderdiğimiz, formamız altında geçirdiği 2 adet ayak/bacak kırılması sakatlıları sonucu toplamda 43 maç kaçıran futbolcu.
    her şey aslında son derece heyecanla başlamıştı. transfer videosunda tuttuğu takımı, yani bizi, tercih etmesine göndermede bulunarak video içine detaylar gizlendi. sahaya adım attığı anda cimbombomun çocuğu emre akbaba tezahüratlarıyla karşılandı. hemen katkı sağlamaya başladı. ve de hemen sakatlandı. takımımızda ayak kemiği kırılınca üzüldük, tam da her şey güzel gitmeye başlamışken bu ne şanssızlık deyip, geri dönünce yeni transfer gibi olacak ümidiyle 2018-2019 sezonunun ikinci yarısını bekledik.
    fakat ikinci kez gerçekleşen kırık, üstelik de parçalı kırık takımımızla olan bağının da kırılmasına sebep oldu bir bakıma. aslında yine bile bu sakatlıktan da dönüşünü ümitle beklemeye koyulmuştuk. sakatlığın hemen akabinde sosyal mecralara yüklenen metin oktay'lı gsm şirketi reklamı bizi da duygusal bir bakış açısı ile olaylara yaklaşmaya sevk etti. nasıl ki o reklamda metin oktay "sizden çok ümitliyim" diyordu, biz de ümitli kalmaya devam etmek istiyorduk. ama ne yazık ki olmadı.
    bu sebeple de şu anda 29 yaşında takımımız için tempo yapamayan, koşamayan, agresiflik seviyemizi yukarı çıkartamayacak olan bir oyuncu kıvamına evrildi. sahaya adım attığında cimbombomun çocuğu diye inleyen stat, pandemi olmasaydı muhtemelen tam doluluk oranında homurtularla yankılanacaktı.
    yine de hala bir ümit taşımak istiyorum kendisiyle ilgili. ozan tufan nasıl ki alanyaspor'da kendine geldi ve takımına dönüp katkı sağladı, aynı istek ve arzuyu kendisi için de taşıyorum. zaten ya bu durumda olacak ya da kırıkların ardında sönüp giden bir kariyere, en azından galatasaray kariyerine sahip bir futbolcu olacak. yolu açık olsun. her şeyden de ötesi sakatlık-kaza-bela yaşamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın