resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1868
    16 ağustos 2021 marcao kerem aktürkoğlu olayı 'nda olayı dramatize edilecek, ailesini kötü duruma düşürecek bir durum söz konusu değildir. o gün de aynı şeyi yazdım, bugün de aynı şeyi söylüyorum. olay iki tarafında sözlü münakaşasıyla başlamış, marcao kafasıyla ittikten sonra, kerem marcao'nun boynundan itmek isterken marcao, kerem'in eline vurmuştur. daha sonra ayrıldılar zaten. yani durumda küçük düşmelik, mağdur olmalık bir durum söz konusu değil. nasıl kerem'in ailesi bu durumu görmekten mutsuzsa marcao'nun ailesi de olması gerekenden çok daha fazla tepki gördü. muhtemelen ölümle tehdit edenler bile olmuştur. ayrıca futbol televizyonlar önünde oynanan bir oyun ve çok popüler. bu kadar popüler olduğu için futbolcular normal insanların 2 hayat geçirse kazanamayacağı parayı 1 senede kazanıyorlar. yani orada marcao ile itiş kakış değil de allah göstermesin ayağı da kırılabilirdi. daha kötü olaylar da olabilirdi. yani sadece itiş kakışta ailesi fenalık geçiriyorsa ailesi kendisinin futbolcu olmasını engellemeli.

    bütün türkiye kerem'i o kadar mağdur ettik ki, olay bir türlü kapanmak bilmedi. rakip taraftarların bilerek yaptığına biz de tuz alıp koştuk. yere düşüp ayağında küçük bir çizik olan çocuğa, çok kötü olmuş, ayağın kan içinde, bir şey oldu mu, ağrıyor mu diye sorarsan, çocuğun ağlaması susmaz. olay olduktan sonra çocuğun ilgisini başka yere çekersen, çocuk o acıyı unutur gider ve bu düşme travma olmaktan çıkıp, normal bir durum haline gelir. bütün türkiye bu küçük olayı travma haline getirdik ve ceremesini çekiyoruz.

    bahsi geçen olayda marcao'nun ceza alması gerekiyordu. ceza almasını istememin esas sebebi takıma ve arkadaşlarına yaptığı saygısızlık. o gün puan kaybına da sebep olabilirdi o davranış. fakat bu durum kerem'in ailesine hele hele mesut özil'inde menajerliğini yapan menajerine hiç düşmez.

    kerem ya menajerini değiştirmeli, ya da olayla alakalı tavrını net koymalıdır. hiç bir menajer hiç bir oyuncu bir takımı tehdit edemez. bir oyuncunun oynamaması için şart koşamaz.

    umarım ailesini veya 3. kişileri hayatına dahil etmekten derhal vazgeçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın