• 8
    --- alıntı ---

    marcao'nun hareketi sadece kerem'i, ailesini ve galatasaray camiasını değil tüm türkiye’yi üzdü. ailede inanılmaz bir hüzün ve stres yaratttı. marcao travması kerem’in babasında önemli bir sağlık sorununa yol açtı.

    --- alıntı ---

    bu açıklama sonrasında kerem aktürkoğlu'na yönetim tarafından ciddi bir ültimatom verilmeli, kendisinin de florya'da bulunmasının önüne geçilmelidir. marcao-kerem olayı gereğinden fazla uzadı. aradan koca üç hafta geçti, marcao 8 maç ceza aldı, transfer dönemi bitti takımda kaldı ve affedildi. olay bu kadar. şimdi kerem'in densiz menajeri saçma sapan açıklamalar yaparak resmen suyu bulandırıyor. neymiş kerem'in babası rahatsızlık geçirmiş. tamam geçmiş olsun da paşam müge anlı'ya da çıkmayı düşünür müsünüz? ya da seda sayan'a?

    yeter artık yahu. madem oyuncunun kalbisi kırıldı, transfer dönemi açıkken getirseydin bir teklif ve yurtdışına açılmasını sağlasaydın arkadaşım. sen bu adamın basın sözcüsü müsün? gerek var mı bu açıklamaya? burası galatasaray arkadaşım; söylediğinize tavrınıza dikkat edin. bu kulüp kimsenin oyun bahçesi değil, canınızın istediği gibi davranamazsınız.

    ama taa en baştan dediğim gibi kabahatin büyüğü kerem'de. bu işin don lastiği gibi uzamasının müsebbibi kendisidir zira karşı taraf özür dilemişken, yönetim gerekli aksiyonu almışken bu kadar sessizlik doğru değildi. kerem kardeşimizin erken 'olduğunu' ve kriz anlarından güçlü çıkamadığını gördük. umarım sezon sonu güzel bir teklifle kendisi ile vedalaşırız. o da kendini yurtdışında gösterme şansı bulur, biz de onun başarıları ile seviniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın