resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1859
    ileride fenerbahçe'de top oynayacağını düşündüğüm oyuncu.
    umarım yanılırım. etrafında çok kaliteli bir çevreye ve menajere sahip değil gibi görünüyor ne yazık ki. hırslı mırslı ama daha dün geldi, biraz iş yaptı diye ona buna afra tafra yapıyor. aslolan galatasaray diyorsa gereğini yapsın, dayak yemiş süt cocugu triplerinden cıkarak erkek olsun biraz, olur böyle şeyler biz marcao ile aramızda hallettik , sahada olur böyle şeyler diyip geçsin.riera mor gözle idmana çıktı bir kelime cıkmadı agzından.
    bu mevzuyu menajeri potansiyel transfer için uzatıyor çok belli, kerem'den habersiz cesaret edip bu demeçleri verecek hali yok. babası travmaya girmiş, sanırsın tecavüze ugradı kerem sahada. erkek adamsın sen, biraz ağır ol.
    kerem belli ki marcao ile olan cepheyi kapatmayacak, ya o ya ben tribine girecek.nasıl olsa yerli oldugu için yeri de garanti.. burada taraftara büyük iş düşüyor, bu menajer + yerli oyuncu işlerinden biz çok çektik. değil kerem , kim olursa olsun herkes haddini bilsin, düne kadar kerem mi vardı, kimler geldi kimler geçti, galatasaray kimseye muhtaç değildir, hele bir yerli oyuncuya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın