resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1855
    galatasaray‘ı basamak olarak gördüğüne ikna olduğum oyuncu.

    versinler ederini keyfine baksın bu arkadaş da, biz de. sahada attığı adımdan söylemine kadar her şey kendi menfaati üzerine. messi bile takımı için topa basıyor pres yapıyor alan daraltıyor. bu arkadaş ne yapıyor? net biçimde takım oyuncusu değil, rakipler kendisine önlem alıp boğdukça emre mor’a dönüşme ihtimali yüksek bu kafayla giderse. futbol takım oyunu, açık alanda yardır babam oyunuyla ancak bir yere kadar varılır.

    ilave editi : kerem ne kadar genç olsa da koca gs camiası ve onun kültürü de arkasında. yani bu olayı yönetebileceği bilgiyi verebilecek yüzlerce insan var çevresinde, ona rağmen menajeri bu olayı kaşımaya devam ediyor, oyuncu da buna çanak tutuyorsa burada bir bit yeniği vardır. mesele muhtemelen bu olayı kaşıyıp yönetimden daha yağlı bir sözleşme koparmak, oyuncuyu görün biraz mesajı. bunun oyuncudan habersiz olma ihtimali bana göre 0. buna göre de nasıl tepki verilmesi gerektiği herkesin kendi takdiri. burada ben bir linç göremiyorum, aksine insanlar takımda çıbanlık eğilimi gösteren birine tepki halindeler. marcao’ ya insanlar ilk başta delirse de adamın derdinin takım olduğunun, kerem’in ise egosu olduğunun herkes farkına vardı. sahada kendisini uyaran adama haksız yere posta koyduğunu hepimiz izledik. keşke neticesinde saldırıya uğramasaydı, ama oldu bu yapacak bir şey yok. bu nedenle okların kendisine dönmesi normal.

    işin başka boyutu da, bu olayın üzerinden yaklaşık 1 ay geçti, kerem bunun etkisinden çıkamıyorsa kendi sorunu, üst seviye oyuncular böyle durumların üstesinden gelebilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın