• 43417
    her sezon olduğu gibi, yine transfer döneminde galatasaray’ın huzuru bozuldu. detaylara fazla girmeyeceğim. mustafa muhammed’i, fransız ekibi bordeaux neden istedi? iyi futbolcu ve geleceği olduğu için. peki galatasaray neden muhammed’i gönderme kararı aldı ve gönderemedi? şimdi abandone olmuş vaziyette oyuncu florya’da.
    mustafa muhammed kötü bir futbolcu mu? hayır kesinlikle değil. ilk geldiği zamanlar nasıl bir performansı vardı bir hatırlayın. neden oyuncu geriye gitti, bunu araştırmak lazım. bu çocuğu fatih terim kazanmalı. aynı durum emre kılınç için de geçerli. sivasspor’da sol önde oynuyordu ve tek başına maç kazandırıyordu. peki şimdi ne durumda?
    marcao, kerem ile sorun yaşadı. evet, tavırlarını hiçbir zaman onaylayamam. kulüp olarak bu oyuncuyu transfer sezonunda gönderebildin mi? hayır. o zaman kerem ve marcao yanyana gelip, barışıp geçmişi unutacaklar. şu anda galatasaray’ın elinde marcao kalitesinde stoper yok. kulübün menfaatleri için bu barışın sağlanması lazım.
    oğulcan’ın lisansı alındı. barış alper takıma katılıyor. bir sürü stoper var.
    diagne, mustafa, halil... üç tane birbirinden iyi golcü var. cicaldau, morutan, berkan, taylan... bunların yanında alpaslan da var. burada alpaslan’a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. alpaslan, donk gibi kullanılabilir. aytaç, feghouli... hepsi birbirinden kaliteli isimler. artık transferin kapanması lazım.
    sonuçta bu kadro çok iş yapar. ama her şeyden önce florya’ya barış gelmeli. futbolcuların kafasının tamamen sahada olması gerekir. her transfer haberi galatasaraylı isimleri biraz daha geriye götürüyor.
    milli aradan sonra ilk maç trabzonspor ile deplasmanda. ikinci maç avrupa ligi’nde lazio ile istanbul’da. inşallah bu arada tüm sorunlar çözülür.

    osman şenher
App Store'dan indirin Google Play'den alın