• 43524
    "skorlar bazen aldatmamalı. hollanda'yı yendik mesela ama o maçta iyi oynamadık. hollanda'nın 20 şutu vardı o maçta. gollerimize bakalım. burak yılmaz burunla vurdu, rakibe çarptı gol oldu."

    "siz sadece seçici ve taktik verici oluyorsunuz çünkü sezonun başındayız. norveç ve hollanda'yı yenip avrupa şampiyonası'na gidiyorsunuz. euro 2020'de açılış maçında 3-0 yenildik ama direnk gösteremedik, iyi maç olmadı bizim adımıza. bu sezon bu travmayı atlatmak için 2 maç çıktı karşımıza. bu maç ise farklı kazanarak moral maçı gibiydi,"

    "ülke futbolunda galatasaray'ın uefa kupası, milli takımımızın 3.'lüğü ve avrupa'da oynayan oyunculardan da dolayı bir saygınlığımız var. avrupa'da tehlikeli takım olarak söylüyorlar biri. bu maçta 3-0'ı başarı saymam ben. penaltıyı atsak daha erkenden çözebilirdik maçı"

    "fıfa turnuvalarında genel averaja bakıldığı için farklı galibiyet de anlamlıydı. karadağ maçından 7 değişiklik yaparak çıktı şenol hoca. muhtemeleb cengiz ile konuşarak onu oyunun sonuna bırakaya ikna etmişiz"

    "uğurcan 3'te 3 kalesine gelen topları kurtardı. bugünün en iyi isimlerinden biriydi. özellikle fazla topun gelmediği anlarda soğumadan kalmak çok önemlidir".

    "çok gereksiz, çöpe atılmış 48 dakika yaşadık. bu oyuncuları zaten alacaktın yanına. uğurcan inanılmaz bir gol çıkardı uzun mesafeden. kolay çıkacak bir pozisyon değildi. 0-0'ken bunu çıkarıyor. maçta en iyi oyuncumuz uğurcan'dı. ilk yarıda tempo ve üretkenlik açısından gerideydik"

    "hocada güven kaybı var, doğaldır da. avrupa şampiyonası vs. de buna etkendir. 1-0 iyi sonuç dersin ama kendi sahamızda bu şekilde oynayabiliriz. değişiklikler yaparsın, rakibi de şaşırtırsın. maçta geç açılarak kazandık"

    "uğurcan zeki, çağlar, merih, mert, kaan, cengiz, hakan, burak yılmaz bence hollanda maçında oynayacak 9 oyuncu. bu 9 oyuncu yüzde 100 oynar. okay veya taylan'ı da kaan ayhan ile birlikte ön libero oynatabilir hocamız"

    rıdvan dilmen

    (bkz: 4 eylül 2021 cebelitarık türkiye maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın