resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2852
    https://twitter.com/...177742770167811?s=20

    hoca ile çalışmak istemediğine dair menajer pompalaması her yerinden belli olan haberi suya düşüren oyuncumuz. hoca'nın mohamed'den oyuna katılmasını istediği için mutsuz olduğu yazılıp çizildi burada. hedefi avrupa olan forvet oyuncusunun oyuna katılma ile ilgili bir problemi olmamalı.

    mohamed arupaya gitmek istiyor bu bir sır değil. galatasaray ve saint etienne kendisinin transferi için yarışıyorken mostafa'nın tercihinin fransız ekibi olduğu açıktı. biz bunu bilerek aldık onu. ilk maçlarından sonra kendisi için umarım yazın 10 milyona elimizden alamazlar demiştim. süper lig ekipleri kendisini çözüldükten sonra performansının düştüğünü söyleyebiliriz. nedir çözdükleri şey: mohamed'in hareketsizliği. mohamed çok güçlü olduğu için stoperlere yakın oynuyordu ama bu kendisinin kolay markaja alınmasına sebep oldu. bizim takım topu mohamed'e ulaştıramadı çünkü o pasın kesileceğini biliyorlardı.

    mohamed'in özel hayatı ne durumda bilmiyorum ve ilgilenmiyorum ama bunun sahaya yansımaması lazım. mostafa bu sene başından beri yansıtıyor bunu, sanki tatil bitmemiş gibi. hem mental hem fiziksel olarak toparlanması lazım. bu ocak ayında bonservisinin alınacağını düşünmekle birlikte en az gelecek yaza kadar takımda kalacaktır. umarım değerinde bir düşüş yaşamayız. özellikle galatasaray'a mostafa'yı yar etmemeye yemin etmiş malum menajer varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın