resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1647
    iyidir, hoştur, son derece gereklidir, 15m euroya alınsa bile kabulüm ama avrupa'da transferin son günü 31 ağustos geçmişken, uefa'ya verilecek listenin son günü 2 eylül geçmişken, artık yaprak kıpırdamıyorken türkiye'de transferin son gününe kadar sanki gedson dünya'daki son oyuncuymuş gibi rui costa'ya eli açıp dua etmek kadar komik bir transfer politikası da yoktur. son dakikaya kadar oyalayıp vermezse ne yapacaksın kardeşim tüm dünya'da transfer dönemi kapanmışken?

    yönetimler değişiyor, oyuncular değişiyor ama bizim şu istediğimiz adama dünya'daki tek futbolcuymuş gibi davranma politikamız hep baki. hem karşımızdakinin elini güçlendiriyoruz, hem kendimizi zayıflatıyoruz hepsinden öte adamın forma dahi vermediği oyuncu için 3 ay kapısında ağlayıp aciz gözüküyoruz. şu durumu kulübün ne yönetimine, ne teknik direktörüne, ne taraftarına hiçbir öğesine yakıştıramıyorum.

    seneye bu oyuncunun sözleşmesindeki son senesi olacak. bu sene 15milyon euroya vermezse seneye 5milyon euroya verecek yine vermezse bir sonraki sene free. adama forma falan vermiyorlar sözleşme uzatması için sebebi de yok. gidersin kiralarsın 1 senelik, 2 senelik bir oyuncu o da olmadı 2-3 sene daha performans verecek daha olgun bir oyuncu alırsın 40 tane alternatifi var, var da var ama son güne kadar el açmak nedir be kardeşim!

    melo'yu bir cebimize koyalım da gedson'un geleceği varsa gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın