resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4900
    https://twitter.com/...911934362034183?s=20

    gerçekten zor günler geçirdi, geri dönüşünü bir türlü yapamadı. ilk geldiğinde çok güzel şeyler vaat ediyordu. şu videoyu izledikten sonra ne kadar zor şeyler yaşadığını görebiliyoruz.

    alanyaspor'a kiralık gidiyor gibi gözüküyor, kendisi için doğru bir karar olarak görüyorum. orada gösterdiği performansla galatasaray'a transfer olup milli takıma kadar yükselmişti. orada baskı olmadan, kafası rahat bir şekilde sürekli olarak oynarsa tekrardan bir geri dönüş hikayesi yazabilir.

    17/18 sezonunda alanyaspor'da 32 maçta 14 gol 10 asist ile oynamıştı, kolay değil bu istatistiği yapmak. emre'nin oyununu geliştirmesi gereken bir kaç yönü var. ceza sahası koşularını iyi yapıyor, gol noktasında bulunmayı her zaman başarabiliyor. merkezden uzaklaşıp 3. bölgede serbest bırakıldığı zaman oldukça verimli olabilecek bir isim. iyi bir sistemin içinde tekrardan kendini bulabilir. yaşı daha 28, verimli olarak geçirebileceği 4 yılı daha olduğunu düşünüyorum. umarım ozan tufan'ın ve salih uçan'ın alanyaspor'da yaptığı geri dönüşü emre de yapabilir.

    gittiği yerde de bir belirsizlik var şu anda. çağdaş atan alanyaspor'da kalsaydı emre için çok daha iyi olacaktı. umarım onu iyi kullanabilecek bir hocayla anlaşırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın