• 8061
    yıllardan beri, "abi yeter ki genç oynatalım, istersek kaybedelim, önemli değil, önemli olan geleceği kazanmak " diyen fakat bu atılımın yapıldığı ilk sezonun 3. haftasında isyan bayraklarını çıkartıp, bunu yapanları eleştiren, arkadaş ortamında ya da sosyal medyada rakip takım taraftarlarının sözleri üzerine sinirlenip, durumu daha da vahimleştiren taraftar grubu.

    içinde benim de olduğum bu taraftar grubunun şunu anlaması gerekir. sürdürülebilir bir başarı için bazı diyetlerin ödenmesi gerekir. biz şimdiye kadar sürdürülebilir başarı değil de anlık başarılar peşinde koştuk. başarılı da olduk fakat her sezon sonunda , bakın burası çokomelli, başarılı olsak bile bunun diyetini küçülerek ödedik. daha da geriye gittik. bunları tekrar tekrar yaşamamak ve sürdürülebilir bir başarı sağlamak için 2021-2022 sezonunda sabırlı olmalı, başarısızlık dahil her türlü sonuçta takımını desteklemelidir.

    ben yine her puan kaybında sinirlenip, moralim bozulup yine huzursuz uyuyacağım. belki yine üzüntüden 2-3 gün sosyal medyaya girmeyeceğim fakat bu sinirimi bu genç takım çıkartmayacağım. sizlerden de istediğim husus bu. sadece sabır. başarısız olsak bile sabır. çünkü gelecek şuandan daha önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın