resim
Miralem Pjanić
Takım:Sharjah FC
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.78
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 108
    yabancı sınırında esneme olmazsa beşiktaş'ın ligde nasıl kullanacağını merak ettiğim oyuncu.

    beşiktaş'ta şuan ilk 11 oynamaya yakın 4 tane yerli oyuncu var. kalecileri zaten yerli olacak. mert ve ersin.

    bunun haricinde 2 mevki için 3 oyuncu var. kenan- umut (rıdvan)- salih. bu 3 oyuncudan 2'si mutlaka oynamalı. eğer pjanic oynayacaksa larin ve nkodou'dan vaz geçecekler. bu 3 oyuncuda 1'i sakatlandığında ya da ceza aldığında necip ve gökhan töre'ye dönecekler.

    ayrıca beşiktaş takımının problemi atıcı değil, koşucu oyuncusunun olmamasıydı. atıcı olarak zaten alex ve ghezzal var. bu oyuncuların yanına bir de çok iyi atıcı olan pjanic geldi.

    eğer pjanic bize gelseydi ki, net olarak isterdim gelmesini, oynayacağı yer belliydi. defans önü regista. sergen yalçın registalı bir oyun da oynatmadığına göre gerçekten çok merak ediyorum nasıl bir düzenle oynayacak beşiktaş.

    çok iyi transferler bazen takım kimyasını göründüğünden daha fazla bozar. sırf yıldız diye yer açmak istersin fakat, o yer açılıncaya kadar takımın bütün dengesi bozulabilir. o yüzden transferlerde oyuncu özelliğine göre transfer yapılmasının daha planlı ve programlı olacağını düşünüyorum. o yüzden fırsat transferlerine genel olarak karşı çıkan ve eğer o oyuncu listende değilse alınmaması gerektiğini düşünen biriyim.

    yok eğer sergen registalı bir oyun düşünüyorsa o zaman tamam derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın