resim
Miralem Pjanić
Takım:Sharjah FC
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.78
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 102
    türkiye ligine gelecek her kaliteli futbolcu bizi mutlu etmeli. bu daha iyi futbol daha yüksek seyir zevki demektir. ancak pjanic için yazıkan ve söylenenleri abartılı buluyorum. geçen sezon hiçbir maç ilk onbir yapamadığı gibi yedekten bile maçların yarısında ancak süre alabilmiş. sıfır gol sıfır asist ile oynamış. evet juventus’ta başarılı olup barca’ya yüksek bonservis ile gitmiş ama barca’da başarılı olamamış. üstelik yaşı da bayağı var. nisan ayında 32’yi bitirmiş olacak.yıllık 4,5 m euro maliyeti var deniyor. bence rakam da yüksek.

    hagi, popescu, sneijder, drogba, alex, roberto carlos, gomez gibi yıldızların ligimize gelmesi orta ve uzun vadede tüm takımların lehine olur. ancak bu sezon transfer edilen ve yıldız diye lanse edilen hiçbir futbolcu bu saydığım futbolcular gibi değil. daha düşük profilli. üstelik dünya yıldızı olduğu halde, r.v.persie, falcao gibi sakat futbolcuların ülke futboluna verdiği zararı da unutmamak lazım.

    eğer bir dünya yıldızı alıyorsan yaş bence çok önemli değil ama sakat olmamasına dikkat etmek gerekiyor. düşük profilli bir oyuncu alıyorsan yaş da önemli faktör.

    sönmüş yıldızlara değil, patlama potansiyeli olan yıldız adaylarına yönelmek en doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın