• 14818
    21-22 sezonuna başlarken orta sahadaki hem nitelik hem nicelik olarak yetersizliği dile getirenlerin transfer delisi, herhangi bir şeyden memnun olmayan, kulübün zararını düşünen tipler olarak lanse edildiği sözlük.

    yönetime bu tiplerin gazına gelmediği için teşekkürler falan ediliyor.*

    ben galatasaraylıyım ve benim için önemli olan kişilerden ziyade kulübün marka değeri ve başarısı. bu senaryoyu geçmiş sezonlarda dolu dolu izledim. yıllardır olduğu gibi ilk avrupa maçında gene 4'lük olunca bugün yönetimine ve hocaya teşekkür edenler hani bizim kuruluş felsefemiz türk olmayan takımları yenmekti diye veryansın edecek.

    30 milyon euro harcanıp orta saha bu halde bırakıldı ama hoca kameraların karşısına geçtiğinde yapılan yanlış kadro mühendisliğinden değil, açılan makastan, kalemizde pozisyon vermeden yediğimiz gollerden dem vuracak. madem orta sahayı bu halde bırakacak kadar kısıtlı imkanlar var neden nelsson'a 8, cica'ya 6.5 milyon euro verildi kimse sormayacak.

    futbolcular genç-yaşlı demeden tek tek afaroz edilecek, hezimetin yaşandığı maç sonrası fatih terim, burak elmas isimlerinin yanında sözlükte 55, 78 gibi rakamlar belirecek, sosyal medyada istifa naraları havada uçuşacak.

    ben kendi futbol görüşüme göre bu taraftar ve camianın dinamiklerini az çok biliyorum, kadronun yetersizliğini de bugünden görüyorum, kaç yıldır alınan sonuçlar da ortada, eee bunları dile getirince neden transfer delisi oluyorum? birde konuyla ilgili farklı başlıklara girdiğim birkaç entry silindi. adaba aykırı entry konusuna şuan sanırım çok daha hassas yaklaşılıyor. şuan yazmak adaba aykırı oluyor ama alınan herhangi bir mağlubiyetten sonra futbolcuların yada fatih hocanın başlığında yazdıklarımdan çok daha ağır onlarca entry okuyorum.

    neyse bence galatasaray hak etmediği şekilde yönetiliyor. umarım vardır hoca ve yönetimin bir bildiği ama bu işin sonu yüksek ihtimal "taraftarımız ocak ayına kadar sabredecek." bir sene daha avrupa'da fiyasko olursa taraftar nasıl sabredecek bakalım görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın