• 1
    galatasaray spor kulübü'nün nft içeriklerini yayımlayacağını açıkladığı kripto para platformu. platform, $shi token adı altında merkeziyet bir borsada* alım/satıma açık olup kulübümüzün anlaşmasını açıkladıktan sonra an itibariyle 2 katından fazla işlem görmektedir.***

    projenin whitepaper'ına* baktığımızda shirtum hakkında şöyle bahsediliyor: oyuncuların hikayelerini hayranlarıyla paylaşmaları ve onları doğrudan idollerinden dijital spor hatıraları toplamaya katılmaya davet etmeleri için küresel bir dijital varlık pazarıdır.

    oyuncular, dijital müzelerinde kariyerlerini ve başarılarını şekillendiren formaları, kupaları ve özel hatıraları sergileyerek her benzersiz anın arkasındaki hikayeyi videoda anlatıyor. hayranlar, kişiselleştirilmiş hayran-kullanıcı galerilerinde her bir hatıra eşyasıyla bağlantılı sınırlı sayıda jeton toplar ve takas eder.

    teknoloji, toplama deneyimini geliştirir - dinamik kullanıcı arayüzü; işlemleri kolaylaştırmak ve platformlar arasında entegrasyon sağlamak için tasarlanmış çok yönlü apı; koleksiyonların özgünlüğünü, izlenebilirliğini ve değişmezliğini sağlayan blockchain teknolojisine bağlı. shirtum, oyuncular ve milyarlarca hayran arasında doğrudan bir bağlantı kurarken, koleksiyon deneyimini yeni bir boyuta taşımayı hedefler.

    sitelerini incelediğimiz zaman papu gómez, ivan rakitic, lucas ocampos, jonas gutierrez, marcelo guedes gibi oyuncularla da işbirliği içerisinde olduğu görülmekte. takım olarak ise biz bir ilki başaracağız gibi görünüyor. bu ilkin gal token'e nasıl bir katkı sağlayacağı ise muamma.

    resmi site: https://shirtum.com/
    yol haritası: https://shirtum.com/#roadmap
    whitepaper: https://shirtum.com/assets/pdf/whitepaper.pdf
App Store'dan indirin Google Play'den alın