resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kocaelispor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1269
    çaykur rizespor ile yaşanan finansal sorunların çözülmesi sonuçlanmasıyla beraber lisansı çıkarılmış futbolcumuz. kendisi de instagram'da bir hikaye paylaşarak başkanımız burak elmas ve yönetim kuruluna çabaları için, teknik direktörümüz fatih terim ve teknik ekibe de destekleri için teşekkür etmiştir. buraya kadar her şey okey. galatasaray da futbolcu da süreç ile ilgili gerekeni yapmış.

    ama bitmedi!

    gerek yerel gerek uluslararası mahkemelerde hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. bu, kulübümüzün üstüne düşen en önemli vazife. bu durumun sonucu ne olursa olsun mücadelemizi vereceğiz. zaten başkan yardımcısı rezan epözdemir de bunları anlattı.

    ama yine de bitmedi!

    oğulcan çağlayan... öyle bir futbol oynamalısın ki, tıpkı 2020-21 sezonunda tam ihtiyaç olan dönemde ortaya çıkışın gibi olmalı. kendini hep hazır tut canım kardeşim. konsantrasyonun hep çok yüksek olsun. her topa, tahir kıran'a vurur gibi vur. her pozisyonu intikam olarak düşün. ne maçı olduğu önemli değil. ister hazırlık ister türkiye kupası ister lig maçı. ne maçına çıkarsan çık, hep en iyisi olmak için çabala. evet, bir sorun yaşadın ama bu senin tutkuyla bağlı olduğun oyuna ve kulübüne daha da bağlanmanı sağlamalı. galatasaray taraftarı, yönetimi ve hocası her zaman senin arkanda durdu. sen de pes etme güzel kardeşim. bundan sonrası hep aydınlık olsun. kariyerinin geri kalanı gülümseyişin kadar güzel olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın