resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1839
    29 ağustos kasımpaşa galatasaray maçı'nın ilk yarısını tekrar izledim. özellikle kerem'e dikkat ettiğimde takım savunması anlamında çok net sorunları olduğunu görülüyor.
    maç içerisinde de gördüğümüz, zaman zaman geriye dönmeme sorununun yanında bir çok pozisyonda rakibin pas yolunu kapatmada yanlış konumlanıyor ve kasımpaşa sağ bekine ilk devrenin tamamında rahatça oyun kurdurtuyor(doğru pozisyon alışı çok çok nadir).
    hajradinovic'in auta giden şutunda(önde olduğumuz zaman çizgiden ceza yayına doğru yerden çıkarılan topta) maçı izlerken ciculdau'nun geriye dönmediğini düşünerek sinirlenmiştim, tekrarı izleyince gördüm ki ciculdau maç boyunca yaptığı gibi kerem önde kaldığında onun yerine sola kayıp rakibi karşılıyor. o pozisyonda da rakibi karşılıyor ve kerem de o arada ciculdau'nun yerine geçiyor. ama kerem hajradinovic'i jogging yaparak takip ettiği için pozisyonu arka açıdan izliyor sadece.

    kerem'in havaya girmesiymiş yıldız hissetmesiymiş falan umrumda değil açıkçası. ancak sahaya çıktığında diğer 10 takım arkadaşına saygı gereği ve iş ahlakı gereği savunma "yapıyormuş gibi" yapmayıp formanın hakkını vermelidir.

    ekleme: ilk devre saha içerisinde kerem-barış yer değişikliği yapılsaydı tüm planı sağ kanadı kullanmak olan kasımpaşa ne yapardı fazlasıyla merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın