resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1825
    kimseye sevimli sempatik görünmek zorunda değil, önemli olan kendisinden istenenin ne kadarını sahaya yansıtabildiği. zlatan'ın herhangi bir takım sporunda yer almaması gerekirdi bu şekilde yüzeysel bakarsak.

    marcao olayından dolayı hala kerem'e yüklenilmesi çok manasız, sahada sakin kalmasını "gücünün marcao'ya yetmeyeceğini bildiğinden" mevzusuna dahi bağlayan saçma şeyler okudum sosyal medyada. ne zamandır sus işareti yapmanın karşılığı sahada tartaklanmak oldu acaba? ilgili kişi marcao değil de luyindama ya da babel olsa yine "surat asıyor ama tek başına seviniyor" diye zırvalayacak mıydı insanlar merak ediyorum. varsa kerem'in duygu durumunda bir bozukluk var ise şayet kenarda aslan gibi alper var, hoca zaten kızağa çeker direkt olarak.

    hem milli takımda hem kulüp takımında şans bulabildiğine göre hocaları kendisinden memnun demek ki. üst seviyede oynadığı maç sayısı yaşını düşününce çok az dolayısı ile sahada pozisyon almayı ve yeteneğini daha verimli kullanmayı öğrenmesi için biraz daha süreye ihtiyacı var. bu eksiklerini giderince çok kıymetli bir hücum silahına dönüşecek ki şu anda bile rakip kaleye gitmemizin en kestirme yolu kerem'in üzerinden geçiyor. ayrıca kendisi 1 eylül 2021 türkiye karadağ maçında sonradan oyuna girip aldığı kısa süre içerisinde oyuna hareketlilik getirmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın