resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2826
    yahu bu adamın suratındaki ifadeden nasıl değişik çıkarımlar yapılıp üzerine gidiliyor gerçekten çok ilginç. ne yapsın bu adam oyuna girerken aslan gibi kükresin mi hırsını belli etmek adına ya da ne bileyim fatih terim'e bir öpücük mü atsın hocam seni çok seviyorum diye. normal bir oyuncu gibi oyununa giriyor, topunu oynuyor. gerginse gergindir adam gol atamadı kaç haftadır.

    ne bu arkadaşlar adamın gülmesine, gülmemesiyle kafayı bozmuş gibi. sanki yanyana yaşıyormuşsunuz gibi durmadan mutsuz diyorsunuz. yahu bir adamın anlık yüz ifadesinden mutlu olup olmadığını anlamanız imkansız. zaten geçen sezonun ortasında geldi, fırtına gibi esiyordu, kırmızı kart gördü. sonrasında bizim takımın fetret dönemi başladı ve bir çok puan kaybı yaşadık ki şampiyonluğu da o dönemde kaybettik zaten. o sezon öyle bitti yani. mustafa sezonun sonunda formsuz değildi. gayet gol atan bir adamdı.

    e bu sezon başladı henüz ligin ilk haftasında adamı dar ağacına yollamadığınız kaldı bir tek. ne yapsın adam her hafta takımdan bağımsız olarak gol mü atmalı? takım kendisine top getiremiyorsa gol atamaz bu kadar basit. burak yılmaz geçen sene lille'de oynarken 'koş koş ne lan bu, i am forvet amk' derken mustafa ile aynı derdi paylaşıyordu.

    türkçe öğrenip illa 'koş koş ne lan bu, i am forvet amk, i am striker' mı demeli anlamanız için.

    https://www.youtube.com/watch?v=fR9juSNTNJs
    https://www.youtube.com/watch?v=7DTexzcQNDQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın