• 6
    hayati tehlikeyi atlatmıştır.

    --- alıntı ---

    türkiye bayanlar basketbol ligi takımlarından ceyhan belediyesi'nin asbaşkanı ve kulüp doktoru ercan atalay, trafik kazasında ağır yaralanan oyuncuları seda tekindağ'ın hayati tehlikesinin geçmesine rağmen bilincinin tam olarak yerinde olmadığını bildirdi.

    atalay, yaptığı açıklamada, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan milli basketbolcu seda tekindağ'ın tedavisinin yaklaşık bir aydır adana'daki özel bir hastanede sürdüğünü anımsatarak, sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini söyledi.

    seda'nın hayati tehlikesinin geçtiğini ancak bilincinin tam olarak yerinde olmadığını belirten atalay, ''şu an gözünü oynatabiliyor, ailesini az olsa da tanıyor. etrafına da çok bilinçli olmasa bile tepki veriyor'' diye konuştu.

    atalay, seda'nın bundan sonra fizik tedavi ve rehabilitasyona tabi tutulacağını belirterek, bu tedavinin ailesinin isteği üzerine önümüzdeki haftadan itibaren istanbul'daki özel bir hastanede süreceğini söyledi.

    seda'nın ağır bir trafik kazası geçirdiğini anımsatan atalay, ''yeniden sahalara dönme imkanı zor. yaşadığına şükrediyoruz. umarım seda tedaviye daha hızlı cevap verir ve bizi yanıltır'' dedi.

    --- alıntı ---

    kaynak : ntvspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın