resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 4823
    fenerbahçe taraftarının efsane olarak nitelemesinin tek sebebi, galatasaray kökenli olması olan futbolcu. herkes avrupa’dan dönerse galatasaray’a gider gözüyle bakarken, fenerbahçe’ye geçti. bu da fenerbahçeliler için uluslararası başarıya eşdeğer bir başarı.

    performans açısından en iyi dönemini galatasaray ve ikinci baharını yaşadığı başakşehir’de gördü. fenerbahçe performansı genel itibariyle inişli çıkışlı ve sorunlu oldu. tek başına takımı taşıyıp aldığı şampiyonluk veya kupa yok. onu da geçtim hamit altıntop’un 2014-15 sezonunda melo’nun yokluğunda gösterdiği performans gibi akılda kalıcı bir performans göstermişliği yok. kupa desen, fenerbahçe forması ile daha çok kupa görmüş bir sürü futbolcu gelmiş geçmiş. avrupa başarısı desen yok. ne bileyim şöyle büyük fedakarlıklar yaptı desen yok. mantıklı fenerbahçeli arkadaşlara ciddi olarak sormak istiyorum aga bu adamının nesini gördünüzde efsane falan dediniz?

    olacak iş değil ama galatasaray bugün kalkıp efsanelerini anıyor diye kendisine plaket vermesi, fenerbahçe efsanesi olmasından çok daha olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın