• 1
    böyle birşey var dostlar, maçın kırılma anı da diyebiliriz ama bu söylediğimizi tam karşılamaz, çünkü kırılma anı hem olumsuz hem olumlu yönde olabilir neyse efenim herhangi bir maçı izlediğimizde oyunun ilk dakikasından itibaren bazı ipuçlarını alırız maçın kazanılmasıyla ilgili, atak oyun, konsantrasyon, beton gibi bir surat, saha kenarında yırtınan bir teknik ekip gibi, fakat oyun içinde öyle şeyler olur ki "tamam ya bu maç bizim" dersin, örneğin çok önemli bir maçınız var kazanmanız gerekiyor başka çareniz yok, fakat gol yiyorsun moraller bouluyor haliyle içinden ulan kazanmaya geldik kaybediyoruz diyorsun, fakat rakip saldırmaya devam ediyor ve altıpas içerisinden topu dışarı vuruyor ve dönen top gol oluyor 1-1 işte o an kafanızda bişey değişiyor
    işte bu değişme anıdır bu an. nba maçında geriden gelen takım ya da büyük farkı kapayan takım son topu kullanırken biliyoruz ki o 3'lük girecek, bize bunu inandıran bi kaç örnek sayalım;

    (bkz: taffarel'in arsenal maçındaki kurtarışı) = bu kurtarışı izleyen tüm futbol severler ama hepsi yani bu kupayı galatasarayın kazanacağını hissetmişlerdi.

    (bkz: hakan şükür'ün milana attığı kafa golü) = topu kaleden alırken bile maçı kazanacağımızı biliyorduk.

    (bkz: mondragon'un fenerbahçe maçındaki kurtarışı) = üstüste bu kadar kurtarış maçı kazanacağımızın neredeyse ilanı gibiydi.

    hasan kabze'nin kazandırdığı beşiktaş derbisinde galatasaray 1-0 mağlupken ibrahim üzülmezin kaçırdığı gol ve ardından hasan kabze golleri bu maçı kazanacağımıza inandığımız anlardı.

    yemin ederim size elendiğimiz atletico madrid maçında daha hakemin ilk kararında art niyetli olduğunu anlamıştım ve turu bir şekilde atletico'ya vereceğini biliyordum, bu müneccimlik filan değil sadece artniyetli kişileri ve kararlarını 1 defa görmem yetiyor. cart cart sarı kart çekişlerinden bile anlaşılır bu zor değil. böyle çok maç var hakem özetlerde hatta geniş özetlerde kritik hiçbir hata yapmamış gibi ama maçı 90 dk izleyince nasıl takımı inceden doğradığını görüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın