• 38
    zaman zaman beşiktaşlılığının dozunu kaçırsa da transferde en düzgün kaynak kendisi. fenerbahçeli gazeteciler iş bitti yazsa da kendisi oyuncunun karar vereceğini söylüyor.

    zaten fenerbahçe için konuşulan paraları biz de verebiliriz. brentford’un da bize garezi yoksa karar oyuncunundur. normalde oyuncu da zaten alışkın olduğu yeri ister. ama burada menajer baba var. ne olur belli olmaz.

    --- alıntı ---

    halil dervişoğlu için fenerbahçe’nin uzun zamandır ilgisi var, yeni değil.

    burak başkan, halil için görüşmeleri bir yere kadar getirmişti. fenerbahçe de oyuncu için brentford’la resmî temaslarını hızlandırdı.

    son kararı halil dervişoğlu verecek.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...711605821784066?s=21

    öte yandan gedson konusunda da kulübün göndermeyeceğini söylüyor ki o da mantıklı. benfica’nın 10 tane orta sahası var denilse de ana pozisyonu merkez orta saha olan 2 topçusu var sadece. gedson ve joao mario. mesela 4 tane ön liberoları vardı ve florentino’yu kiraladılar. tamam belki diğer oyuncular da merkez orta saha oynayabilir ama cl oynuyorken, nakit para olmadığı sürece niye kiralasınlar? oyuncu gitmek istese bile herkes bizim gibi değil aa tamam gidebilirsin diyecek.

    --- alıntı ---

    gedson fernandes için beşiktaş’ın “an itibariyle” anlaşma durumu yok.

    avrupa’da transfer dönemi bugün kapanıyor.

    beşiktaş ve galatasaray, benfica’nın dönüş sağlaması ve “şartların” uygun olması ihtimali üzerine bekleyişini sürdürüyor.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...732228467965956?s=21
App Store'dan indirin Google Play'den alın