• 5
    eksi sözlükte görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti aynen aldım bende
    seneler once gs fanatigi bir arkadasim maca gidiyor, o zamanlar gs'de niculescu var, ama taraftar niculescu'ya tepkili, sevilmiyor

    neyse bizim arkadasin oturdugu yerin arkalarinda psikopatin onde gideni bayrak sallayani model bi adam niculescu topu her aldiginda delicesine kufur ediyor, ama nasil..
    niculescu o ayagin ananin g*tune girsin'ler, şuna bu girsin, orana bu kacsin'lar, durmaksizin her topu alisinda. hem de bagir bagira, niculescu topu aldi mi bu adam cosuyor, öğürüp böğürerek, yirtinarak, bu dunyanin yarini yokmuscasina kufur ediyor, kendinden geciyor, niculescu'da ne ana kaldi ne bacı ne boy, soy-sop, klan... kufurde cigir acarak sovuyor..

    ..derken..

    macin son dakikalarina dogru, 90 dakika boyunca genlerine kadar kufur yemis olan niculescu topu aliyor.. basliyor surmeye.. bizim eleman da serisine basliyor; niculescuuuuu agzındı yuzundu anandı bacındı falandı fılandı demeye kalmadann: güüüüüüüüüüümmmmm. niculescu ooyle bir gol atiyor ki, hem seyirlik, hem de son dakikada takımı kurtariyor, efsane oluyor. tribunler cosukda kendinden gecmis durumda, herkes mucize gibi gelen bu golü kutlarken.. arkalardan, yırtınarak, hafif de aglar gibi, tanıdık bir ses :

    - s*k beni niculescuuuuuu! s*k beniiiii!!! hakkettim ben s*k beniii !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın