resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2577
    hazırlık dahil bu sezon hiçbir maçta yüzü gülmeyen, herhangi bir mimik dahi vermeyen oyuncumuz. nerede o yüzünde güller açan momo nerede bu adam? sanki yerine momo-kopi koyulmuş gibi.

    istanbul gecelerine aktığından mı yoksa kesildiği için mi böyle bilmiyorum ama hissiyatım ve izlenimlerim kesilmesinden kaynaklı değil diyor. sürekli kaşları kalkık, göz kapakları hafif inik, “kötü çocuk taktı beresini” modunda. niyet okumak pek doğru olmasa bile elimizde maalesef pek bir veri de yok bu haline dair. çalıştığım ofiste kimi zaman haketmediğim tepkilerle karşılaşıyorum ama bu sürekli somurtmam anlamına gelmiyor, gelmemeli. dil problemini aşabildi mi? ne denli aşabildi? bunlar önemli sorular bence. kimi insan gerçekten dil öğrenemiyor ve momo neredeyse 2. dili ingilizce olan bir turizm sömürgesinden geldi.

    aynı zamanda merak ettiğim bir diğer husus; psikolojik destek verebilecek bir profesyonelimiz var mı? özellikle günümüz dünyasında bunun elzem olduğunu düşünüyorum. hele ki gençlerle bir yapılanmaya giden takımın hem yerli hem yabancı oyuncuları psikolojik olarak destek almalı bana kalırsa fakat tabii ki profesyoneller daha iyi bilirler.

    edit;imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın