• 14804
    son dönemde sözlükte “hangi takımlısınız?” anketi yapıldı ve yoğun katılımın olduğu ankette galatasaraylı olmayanların yüzdesi 10 çıktı.

    çok yakın zamanda 4seneustuste isimli yazarla ilgili bir truva skandalı yaşandı.

    beşiktaş’ın trollere hatrı sayılır bir para harcadığı konusunu erman toroğlu zamanında dile getirmişti.

    sözlükte olmayan şeyler üzerinden ciddi bir algı çalışması yapılıyor. kendi tespitim doğrultusunda hazırladığım bir istatistik şurada:

    (bkz: #3226144)

    eleştiri yapılmasına yapılıyor zaten fakat küfür ve hakaret bu sözlükte yasak olduğu için, gs sözlük standartlarında bunlara karşılık gelecek altı bomboş safsatalarla dolu troll davranışlarının sık sık ve aynı kişiler tarafından yapıldığını görüyorum.

    ayak tenisi, biat, biatçılar, hocanın tek taktiği futbolculara git onu tut demek yok efendim yardımcıları 5 para etmez, ozan kabak mecburiyetten oynadı, hoca oyuncu yetiştiremez, evlatçı, sezon başlarken istifa da bir hizmettir gibi, en kötüsü de kendini sürekli tekrar eden ipe sapa gelmez eleştiri adı altındaki zevzeklikler.

    insanlar bu tarzı eleştirince de “oooo nasıl olur da benim eleştirme özgürlüğüme karışırsın” oluyor. iyi de sen laf salatası dışında bir şey yapmıyorsun ki?

    ben senin yüzelli kere anlattığın, sence sarkastik, bence obsesif-kompülsif ve troll-esque düşüncelerine niye saygı duymak zorunda olayım ki?

    iş böyleyken, bu yaklaşım bile ifade özgürlüğü olarak değerlendirilebiliyorsa burada, birileri de çıkıp sözlükte truva var dediğinde kimse gocunmayacak. ifade özgürlüğü varsa herkese her konuda var. burada galatasaray futbolcularına niye seviniyorsunuz gevşekler diyen adamı savunan ve troll olamayacağını ifade edenleri gördü bu gözler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın