• 14
    - "yorgunuz" : çeyrek asır önce ben liseye giderken de 3 günde 1 maç oynuyorduk, psg, juve, real, liverpool, roma, dortmund ve benzeri kalibrede takımlarla hem de, st johnstone ya da randers ile değil, avrupa'da ilk 20 sırada yer alan tüm ülkelerin en az 5-6 takımı da haftada 2 maça çıkıyor hocam, hem de 60 yıldır falan... fb ile ts de perşembeleri oynuyor 2 haftadır, 3 puanı alıyorlar ama, özetle geçiniz...

    - "sıcaklık farkı" : oynadığın rakip için de geçerli bir durum, komedi açıklama, geçiniz...

    -"zemin kötüydü" : rakibin san siro çimlerinde oynarken sana mı kötü sadece zemin? yine geçiniz...

    -"makas açıldı" : en sevdiğim popüler bahane. st johnstone'u zar zor eledin, geçen yıl ilk aklıma gelen a.gücü, k.paşa, rize, sivas kadroları ile kaç kat takım değeri ve maaş bütçesi olarak lehine fark var, rahat 8-10 makas gücü öndesin hocam, dünyanın puanını kaybettin, şampiyonluklar gitti, onu nasıl yapalım?

    -"bireysel hata ile kaybettik" : futbol hatalar oyunu değil mi, az hata yapan kazanıyor zaten, en azından kalibre olarak senin yanına yaklaşamayan takımlara karşı bireysel hataların bu kadar fazla ve bariz olmasın diye bu kadar paralar harcanıyor sana ve senin aldırdığın oyunculara, bu nasıl açıklama, biz andaval mıyız?

    bu basit ve bizi aptal yerine koyan bahanelerin arkasına sığınanların 1 yılı tamamlamaları zor, bilginize sayın hocam.

    düzenleme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın