resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1807
    futbolu bilmeyen ballı oyuncudur. kerem iyi çabalayan genç bir oyuncu*. gerçekten takıma hücumda enerji katabiliyor ama top ayağındaysa.
    topsuz oyunda gerçekten belirsiz. bazen iyi işler yapsa da genelde nerede duracağını bilmiyor. mesela bugün attığı golü tekrar izleyin. 10sn öncesine gidin golün ve izleyin. morutan topla gelirken kendisi yürüyor, araya kaçayım, üstüme adam çekeyim tavrı hiç yok.
    bu iki şeyden olabilir. bir koyvermişlik ki sanmıyorum.
    ikincisi nerede durması gerektiğini bilmemek ve topu ayağına almasa da takıma katkılı olabileceğinin farkında olmamak. orada kerem aşağı koşu yapsa sol taraf açılabilir. sol koşu yapsa morutanın önü açılabilir. ama öylece yürüdü ve savunma oyuncusunun kendisini ve morutan'ı aynı anda kontrol etmesine izin verdi. ama dediğim gibi şanslıydı top geldi önüne düştü ve net vurup golü yaptı.
    avrupada bu işleri cok erkenden ögretiyorlar, bizde futbol ya ögretilmediğinden ya da geç ögrenilebildiğinden zaten kerem yaşındaki oyunculara genç diyoruz.
    kafayı çalıştırırsa cok ilerisi olabilecek oyuncudur aynı zamanda. marcao işini tatlıya bağlamaları kendi mental durumu için de yardımcı olacaktır, daha odaklanarak oynayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın