• 274
    galatasaray sozlukte yazmaya basladigimdan beri tanidigim en tolere edici moderatordur.

    ayrica ozelden bir sey sorudugumda cevap verip bilgilendirmedigi en ufak bir durum yok ki buna kendisi moderator olmadan once aldigim cezalarin sebepleri de dahildir.

    her yazdiginizda dusuncenizde hata payi birakmak zorundasiniz cunku siz peygamber degilsiniz, hatta arttiriyorum karsi tarafin eylemlerine de insandir hata yapar o yuzden anlayis gostermeliyim payi birakmalisiniz cunku o da peygamber degil.

    sozluk yazarlarimiza tavsiyem sozlukte birine cok cok kizdiginizda vaktiniz varsa ekranin en altindaki galatasaray sozluk yazisina tiklayip olumsuz yazarlarimizin basliklarina bir goz gezdirmeniz, o zaman kimseyi boyle sacma sapan nedenlerden kirmamaniz gerektigini dusunup yazacaginiz varsa da yazmiyorsunuz.

    diyelim ki ocgunsson eyleminde 100% hatali olsun. bu gorevini buyuk sabirla yapmaya calisan birini kusturmeye deger mi? zaten ben bu konuda kendisini haksiz buluyorum, galatasaray sozluk'te galatasaray futbolcusuna sahtekar denilen bir entry silmek dogru bir hareket degil, ceza verilmesi gerekirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın