resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 7253
    --- alıntı ---

    uzak durmamız gereken pahalı forvet.bu paraları verdikten sonra gomis’i kadroda tutardık. taraftar olarak cidden hiç akıllanmıyoruz. ünlü bi oyuncu götünce ağzımızın suyu akıyor hemen(bkz: #2571098)

    nereden, nasıl gündemimize geliyor bilmiyorum ama gelirse bizim negredo'muz olur, soldado'muz olur, slimani'miz bile olabilir. ama bu saatten sonra kendisinden bize forvet olmaz. (bkz: #2680477)

    bonuslarla yıllık 6 milyon eurolar falan konuşuluyor. aman diyeyim. kupa amerika'da bir falcao izledim gelip 2 maç oynasa diagne'nin en azından maaşı azdı ya buna niye bu kadar maaş ödüyoruz biz dersiniz.(bkz: #2706163)

    --- alıntı ---

    şu yukarıdaki entryleri girdiğim zaman burada falcao istemeyen 3-5 kişi vardık. her entry girdiğimizde mahalle baskısı görüyorduk. alttaki entryler bir şekilde bize cevap veriyor ya da laf sokuyordu. müzmin sakat desek transfermarktta kitap gibi sakatlık geçmişi olan adamın son sezon 30 maç oynadı istatistiği önümüze düşüyordu. sakatlık konusundan bağımsız kopa amerika'da bir falcao izledim ve diagne'yi aynı cümle içerisinden kullanılmak ciddi bir cesaret istiyordu o dönem.

    falcao geldi. gerek sakatlık gerek ise sağlam olduğundaki performansı olsun her şey tam olarak tahmin ettiğim gibi ilerliyor. daha adama 1 kere hakaret etmedim, bir kere bizi kandırdı, dolandırdı vs demedim. çünkü biz bile bile lades olduk. yönetim 2 yıllık forvet fiyaskosunu falcao'yu getirerek şahsi şova dönüştürmek istemişse, hocası veto edip doktoru da olumsuz rapor verince muhabirlere, gazetecilere falcao cilalattırmışsa, taraftar zeki uzundurukan gibi kalemlerin gazına gelip 5-6 sene önceki performansını baz alarak çılgınlar gibi bedeli ne olursa olsun diyerek falcao istemişse burada falcao neden suçlu olsun ki? ortada bir suç varsa bizim, hepimizin. falcao burada onu istemeyen sayılı kişilerden sonra en masum olandır.

    şurada adamı en istemeyen 3-5 kişiden birisi bendim. bir kere bile aşağılama, hakaret, nefret entrysi girmedim. ben girmediysem de o yaz falcao transferine heyecanlanan kimse girmemeli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın