• 44
    35-45 arasını izleyebildim, gördüğüm kadarıyla 2 takımın da çok ciddi zaafları var. karagümrük'ün sette yaptığı savunma rezalet, alanlar bomboş. beşiktaş da haliyle bu alanları kullanıyor ve hücum aksiyonları yaratmayı başarıyorlar. karagümrük çok değerlendiremese de beşiktaş'ın da arka alanda bıraktığı alanlar fecaat. karagümrük'ün gerideki pas oyunu geçen sezonki kalitesinde olmadığı için bu alanların değerlendirildiğini pek göremiyoruz, hatta beşiktaş önde yaptığı çok da agresif olmayan presle bile 3 gol pozisyonuna girmiş (1 tanesi 35-45 arasındaydı). ancak iyi bir kontraatak takımı o boşluklarla rahatça goller bulur beşiktaş'a karşı.

    bu oyun seviyelerini yükseltmezlerse 2 takım da ligde hedefine ulaşma konusunda çok sıkıntı yaşayacaktır.

    ayrıca 45+'daki pozisyonun var'da incelenmesi gerekirdi. topun birinin eline çarptığı kesin gibi. karagümrüklü oyuncu itiraz ettiğine göre kuvvetle muhtemel welinton elle oynadı ve pozisyon net penaltı.

    2. yarıda karagümrük etkili önde pres yapabilirse beşiktaş'a karşı çok ciddi şansı olacaktır ancak karagümrük bunu yapabilecek oyun ezberine sahip mi bilemiyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın