resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 368
    kendisi şimdi çok beğeniliyor ama sezon boyunca şimdiki performansını istikrarlı bir şekilde gösterse bile beğenilmemeye başlanma ihtimali var. normalde bu saçmasapan bir önerme olurdu ancak bu kadar sağlıksız bir tüketim kültürünün olduğu yerde bu önerme bile anlam kazanıyor. örnekler üzerinden gidecek olur isek;

    1- geçen sezona çok iyi başlayan marcao herkes tarafından övülüp oyuncunun 20 milyon euro'dan az bir meblağ karşılığında satışı istenmezken marcao geçen sezonun başındaki oyun seviyesini sezon sonuna kadar korumasına, hatta üstüne koyarak devam etmesine rağmen satışı söz konusu olduğunda gelen yorumlar "kerem olayından bağımsız 10 milyon euro üstü teklif varsa satılmalı" şeklinde.

    2- geçen sezona çok iyi başlayan taylan herkes tarafından övülürken oyuncu aynı seviyesini korumasına rağmen bazı kişiler tarafından hiç beğenilmiyor (allah'tan bu isimler çoğunlukta değil), şu meşhur galatasaray seviyesinin altında görülüyor ve 6 numaraya taylan'ın yerine sert-kesici bir isim isteniyor. taylan'ın geçen sezon başından beri gösterdiği yay çevresini savunma zaafları ne hikmetse oyuncunun iyi performansına alışıldıktan sonra göze batmaya başladı.

    korkarım ki boey için de aynısı olacak. boey 26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçı performansını isterse lazio ve marsilya deplasmanlarında da göstersin, taraftar kendisinin standardına alıştığı anda şimdi görülmeyen eksik tarafları taraftarın gözüne batmaya başlayacak. şu anki çizgisini koruyamazsa zaten yandı. taraftarın oyuncu ıskartaya çıkarma süresi maksimum 3 hafta. boey hakkındaki yorumlar bir anda tersine dönebilir. mesela ben kendisinin oyun kurucu bir bek olmadığının ve pas yeteneğinin çok üst düzey olmadığının bazıları tarafından tıpkı taylan'ın yay çevresini savunmadaki zaafları gibi birkaç ay sonra farkına varılacağını düşünüyorum*.

    kendi adıma ben boey'nin performansından çok mutluyum, hatta bu kadar iyi performans ile başlamasını hiç beklemiyordum. nazar değmesin. boey umarım üstüne koyarak devam eder ve randers'a karşı oynadığı oyunu daha güçlü rakiplerimize karşı da oynayabilir. tüketimci taraftara karşı kendisini savunmak da aklı başındaki itidalli taraftarın işi*.

    edit: bir yazar arkadaş taylan yerine kesici birinin istenmesinin sebebinin taylan'ı beğenmemek değil farklı bir oyuncu tipi istemek ile alakası olduğunu söyledi. hakkı var, bu sebepten dolayı taylan yerine kesici 6 isteyenler de var ama taylan'ı beğenmeyip getirdiği sürüyle artıyı hiç görmeyip "ben kesici 6 istiyorum" diyen de çok kişi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın