resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1352
    overrated olduğunu iddaa edenlere yıllık 20 milyon euro'ya mourinho'nun en çekici uzvunu veriyorlarmış.

    arkadaşım, rijkaard çıkıp sana "ben total futbolun ilahıyım, ben total futbol oynatacağım." dedi de o sıralarda biz mi orada değildik? adam "göze hoş gelen, kazanmak için sahaya çıkan, takım oyunundan güzellikler sunan bir futbol oynatmaya çalışacağım." dedi, oynatacağım diye iddaalı da konuşmadı lan. football manager'de hileyle kazandığınız kupaları türkiye ligi'nin en büyüğüyle nah kazanırsınız, ne alt yapınız ne de mali gücünüz yeter. ağzının sağ tarafından akan salyalar eşliğinde izlediğin barcelona'yı, onun en önemli 2 oyuncusu iniesta ve xavi'yi sen alt yapından çıkarabilecek misin? peki para verip alabilecek misin bir fabregas'ı, alsan da seviye atlatabilecek misin bu çükümün liginde? nah yaparsın.

    ortamdan, yani türkiye şartlarından, bağımsız hayallere girersen, beklentiyi göt seviyesinden gök seviyesine çıkarırsan babaları aldığınla kalmayıp bir de insanlara overrated dersin. overrated olanlar senin hayallerin yavrucuğum.

    sen hala şu kadroyu galatasaray tarihinin en iyi kadrosu görmeye devam et, tabi insanları suçlarsın. mustafa sarp, mehmet topal, barış özbek, ayhan akman kim ki de sen orta sahasında gerrard, mascherano olan takımla yarışacaksın, ya da hakan balta ve uğur uçar'la mı reyes ve simao'yu durduracaksın? nah! senin bekinde fatih*-ümit davala ve hakan ünsal-ergün penbe 4'lüsü vardı avrupa'da 1 numara olurken. orta sahandaki adamlar tek tek bir şey değildi belki ama 3'ü 1 arada olup 3'ün 1'ini herkese veriyorlardı.

    siz hayaller aleminde yaşamaya devam edin de biz sizlere yedirmeyiz rijkaard'ı. çıkıp ağlamayın sonra, vay babam bu bana böyle dedi.

    (bkz: düşünce özgürlüğü)

    sana göre insanlara bok atmak düşünce özgürlüğüyse bana göre de sana tepki vermek düşünce özgürlüğü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın