• 43474
    gününde olmayan kerem’i dışarı alarak onun yerine barış alper yılmaz’ı sokan terim, sarı-kırmızılıların temposunu, hücum gücünü tamamen ateşledi. barış alper müthiş hırslı bir futbolcu. randers’ın sol tarafını resmen çökertti ve takımının galibiyet golünün atılmasını sağladı. ilk yarı çok eleştirdiğimiz van aanholt boş koşular yapmaya başladı. ve sonuçta topla buluşup harika bir vuruşla beraberlik golünü atan isim oldu. boey performansıyla yine yıldızlaştı. alpaslan, berkan, taylan ikinci yarı gerçek güçlerini sahaya koydular. feghouli çok gayretliydi, güzel şeyler de yaptı.

    gecenin en şanssız futbolcusu diagne’ydi. iki topu direkten döndü. son vuruşlarda daha sakin olabilirdi. kaleciyle karşı karşıya bir pozisyonda da topu kalecinin kucağına attı. randers defansını resmen dövdü. yürüyerek stoperleri geçti, çok çalıştı, gayretliydi; maalesef tek şanssızlığı golü bulamamasıydı. ama maçın başarılı isimlerinden biri oldu.

    dün gecenin en büyük kazancı galatasaray’ın danimarka ekibini yenerek uefa avrupa ligi’nde gruplara kalmasıydı. barış alper gibi harika bir genç kazanıldı.

    bu hafta takıma morutan, nelsson ve cicaldau da katılıyor. bugüne kadar performansını eleştirdiğimiz sarı-kırmızılılar artık gerçek gücünü sahaya koyabilecek.

    randers karşısında ikinci yarıda oynadığı futbolla bunun mesajını verdi.

    osman şenher

    (bkz: 26 ağustos 2021 galatasaray randers fc maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın