resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2486
    (bkz: 26 agustos 2021 galatasaray randers fc maci)

    son dakikalarda sol caprazda kolayca pas verebilecekken kendi vurdugu pozisyona kizmamak gerekir. onu bunu yapmaya iten kosullara bakmak lazim oncelikle. her mac yedek baslayip bazen oyuna son 5 dakikada hasbelkader alinmak bir futbolcuyu hele ki mostafa mohamed gibi gecen sezonun flas ismi bir oyuncuyu mental olarak bitirebilir. ki oyle olmus. bugun herkesin ovdugu genc gomis bile denilen diagne az kalsin rakibe asist yapiyordu. eger o randers’li cocuk topa daha iyi vursa (ki gruplarda eslesecegimiz ingiliz, alman, italyan, ispanyol, fransiz, hollandali, portekiz vs. takimlarin oyunculari affetmez cakar o ikram pozisyonlara) cok daha baska seyler konusuyorduk.

    keske fatih hoca iki senedir yoklari oynayan feghouli’ye, gecen sene besiktas’in ikram ettigi sampiyonlugu besiktas’a geri veren emre akbaba’ya, ve her mac topu ezen ama buna ragmen hala bu takimda ilk onbir oynayan babel’e, hatta ve hatta futbolun biraktigi arda turan’a gosterdigi sabri mohamed’e de gosterse ama iste ders almaz ders verir hocamiz. biz de dinliyoruz dersimizi.

    sahsen iki senedir top ezmekten veya jogging yaparak top surmekten baska bir olayini gormedigim babel’den daha cok katki verdigini dusunuyorum mostafa’nin ilk 6 aylik surecinde. hele ki kadikoy’de yoktan var edip attigi golle 21 yillik lanet geyigini birakip nasil galibiyet serisi yakaladigimizdan bahsediyorsak bu kadar cabuk silmemeliyiz mostafa’yi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın