• 155
    iyi falan oynadığımızı düşünmediğim maç.

    van aanholt zaten kafaca maça çıkmamış, ömer bayram oynasa ondan çok daha fazla bindirir çok daha fazla üretken olurdu. babel desen tamamen bitmiş, sahayı boşaltıp santra çizgisinde topu ayağına versen, rakip kaleye kadar sür desen sürecek kondüsyonu yok. sol kanattan hiçbir şey üretemedik, sağolsun ikisi de rezil bir performans gösterdiler.

    ortasaha desen berkan zaten yaratıcı bir oyuncu değil, feghouli tonla pas hatası yapsa da allahtan sonradan toparladı. takımda işleyen tek kanat boey-kerem kanadı, biraz da feghouli'nin tehlikeli pasları oluyor. papazlar sahada yürürken, genç oyuncular rakip pas yaparak topu dolaştırdıkça başı kesik tavuk gibi koşup debeleniyorlar işte. ne doğru bir bölgesel pres var, ne doğru dürüst bir hücum planı var. bir kez bile çizgiye inmedik.

    koşan takım istiyorum deyip sol kanada koşmaya dermanı olmayan iki adamı arkalı önlü koymak neyin mantığıdır ben anlamıyorum.

    ekleme: van aanholt devre arasında hocadan ayarı yiyince nışadır sürülmüş gibi koşmaya başladı :) uyarının koyusu işe yaramış
App Store'dan indirin Google Play'den alın