• 149
    şaka maka en iyi oyuncumuz mbaye diagne. hiç bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama adam ingiltere'de dönüşüm geçirmiş. geri geliyor, duvar oluyor, pas atıyor vs. fatih terim'in forvetlerden istediği tek bir şeyi yapamıyor şu anda o da pres. eh, herkesin bir kusuru vardır. üstelik tek maçlık değil bu performansı. bir maç neyse dersin de sezon başından beri bu tip performanslar gösteriyor. eskiden üflesen kendi bırakan adam mücadele eder falan olmuş. şaşırmamak elde değil.

    onun dışında klasik biz. bal yapmayan arı derdim ama bu sefer bal da yaptık aslında, sadece gol gelmedi. iki tane %100 lük pozisyon aklımda; ryan babel ve diagne'ninkiler. belki başka da vardır şu an aklımda olmayan. ilk yarının hakkı bu skor değildi ama yapacak bir şey yok. gol atmaya alışmamız lazım, şu an o alışkanlığımız yok gibi oynuyoruz.

    emre kılınç niye sürekli kesik yiyor bilmiyorum ama en basitinden babel kadar oynardı şu maçta. zaten başka da skor değiştirecek adam yok, eğer forveti çiftlemezsek. inşallah emre akbaba girmez gol lazım diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın