resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1533
    zamanında bjk'nin anderson talisca için yaptığı taktikten başka şekilde 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi'nde takımımıza katma ihtimalimizin olmadığı futbolcu.

    2 yıllık kirala. 2 yıl sonunda da alınması makul bir satın alma opsiyonu belirle. bu opsiyon bedelini azaltmanın yolu ise 2 yıllık kiralama bedelini yüksek tutmaktır. nasılsa bizimkiler belli ki her bonservisi taksite bağlıyor. bu oyuncuda da bu şekil taktik belirlensin. mesela sene başına 3 milyon kiralama ile 6 milyonu taksite bölmüş oluruz. satın alma opsiyonuna da 10 milyon civarı belirle üzerine sonraki satıştan da pay ver mis gibi. bonservisi alamasak bile 2 sezon kendisinin etinden kemiğinden faydalanırız. veya kiralamada trabzonspor'un alexander sörloth için kullandığı yöntemi kullan. kiralıktan satış olursa sen pay al.

    benfica'nın bonservisini 20 milyondan aşağı bırakacağını düşünmüyorum bu arada. kiralayableceğimiz konusunda bile beklentim az. olur da 1 sezon bile kiralarsak sevinirim yine de. tabi 2 yıllık kiralama taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın