resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3400
    bildiğim kadarıyla takım arkadaşı kerem aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrası kulüp tarafından kendisine henüz bir ceza verilmedi. tedbiren kadro dışı bırakıldı, olayla ilgili savunması istendi. paralelde tff'den aldığı ceza 8 maç oldu. ceza alt limiti ise 5 maçtı.

    buna istinaden galatasaray'ın sezonda oynadığı maç sayısını 50 varsayarak tamamen kendi hatası dolayısıyla kulübe vermiş olduğu zararın tazmini için maaşının %10-16'ı kadarını ceza olarak verebiliriz. `fifa kuralları gereği maaşının %10'dan fazlasını veremiyormuşuz. bu durumda ceza alt limitinden ceza almış gibi düşünülebilir.` bu tutar sadece oynasın diye maaş ödediğimiz kısma tekabül eden tutar. neden ödeyelim? bunun üzerine marcao'nun tüm camiaya verdiği manevi hasar da eklenebilir. bunun ölçümlemesini yapmak kolay değil elbet. muhtemelen maaşı da yetmez zaten.

    yeri gelmişken galatasaray sporcusu eğitimli, ahlaklı olmalı. kökleri galatasaray lisesi'nden gelen bir kulübün çok daha entelektüel olması, sporcusuyla da bunu gösterebilmesi lazım. bunun için antrenman sonrası tüm sporcuların tabi olduğu ders programları dahi oluşturulabilir. galatasaray'ın tüm kulüplerden farkı var.

    edit: yeni bilgi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın