resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 3394
    2020-21 sezonunda mustafa cengiz yönetimi kendilerini haklı eleştiren belhanda'yı kovarak egoları uğruna şampiyonluğumuzu nasıl sattılarsa, kendisinin de şu aşamada "zorunlu opsiyon" olmadan "kiralık" gönderilmesiyle birlikte şampiyonluk satılmış olacaktır. bunu şampiyon olamayız anlamında söylemiyorum önem belirtme adına böyle sert ifade kullanıyorum.

    luyindama'yı çok seviyorum umarım bir an önce tamamen eski haline döner, bu yolda ışık da var fakat kendisine güvenerek yola falan çıkılmaz. böyle bir durum en fazla luyindama'ya zarar verir. marcao nelsson tandemi kağıt üzerinde oyun kurma anlamında 10 üzerinden 9'luk bir tandem. bunu bozmaya gerek yok. marcao'ya hepimiz sövdük saydık demediğimizi bırakmadık ama artık yeter. hata yaptı cezasını da çekiyor. ahlak satan şerefsizler ise önce tescillenmiş şikelerinin bedelini ödesin.

    değerini bulan her oyuncu satılır 20 milyon euro veren varsa buyursun alsın marcao'yu. yoksa da gidip daha ucuza bulsunlar bakalım sol ayaklı ayağı düzgün 25 yaşında zibilyon tane maç yapmış milli takım derdi olmayan stoperi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın