resim
Alexandru Cicâldău
Takım:CS U Craiova
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 397
    taraftarın kendisi hakkındaki beklentisini cidden anlamadığım futbolcumuz.

    ne beklediniz de vermedi acaba cicaldau 23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçı özelinde ben anlayamıyorum.

    17 pasta 15 isabet yapmış, 2 kilit pas ile oynamış, bir topu (yaptığı hiç alışkın olmadığımız ekstra koşu sayesinde) direkten dönüp feghouli’ye bomboş atmak kalmış.

    neydi tam olarak taraftarın kendisinden beklentisi de yapamadı acaba ciddi ciddi çok merak ediyorum. top direkten dönmeyip girse kilit açan isim kendisi olacaktı. ve bu adamın daha 2. maçı. önde preste ciddi iş yapıyor, uyum sorunu sonrası daha iyi de olacağı görünüyor. berkan - taylan ile iletişimi iyi, sağına morutan gelirse daha da iyi olacaktır.

    ama bizim taraftar galiba hagi olmasını bekliyor. öyle ise size tek bir sözüm var: çok beklersiniz

    cicaldau çok çok ekstra iş yapan bir oyuncu değil. hızlı düşünen hızlı oynayan doğru hareketlenen kısacası bizim oynamaya çalıştığımız bu pas oyunu dediğimiz dalganın en kritik rollerinden birisinde ve bu görevi (şimdiye kadar gördüğümüz kadarıyla) çok da iyi icra ediyor. top gelmeden ne yapacağını düşünen ve doğru opsiyonu planlayan oyuncu. ama net bir oyun kurucu değil, net bir skorer değil. net bir kilit açan değil. ama oyun kurulumuna da skora da kilidi açmaya da yardımcı oluyor.

    beklentileri biraz ayarlasak mı arkadaşlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın