resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Konyaspor
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 393
    23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçında iyi oynamış yeni futbolcumuz.
    hızlı, basit oynamak zaten meziyet. bizdeki taraftar profili alışmış belhanda gibi verimsize alsın iki kere kafasını kaldırsın geri versin bir daha alsın hop 3 4 kere top sürsün hatalı pas atsın. attığımız gole bakılırsa cica' nın neden takıma alındığı anlaşılır. bunun gibi hemen hemen her atakta koşular gösterdi en az ikisinde boşa çıktı ancak top ona gelmedi. bunlar çalışılarak aşılacak şeyler. ancak bu adamı 2 maçta tukaka yapmak, iyi değilmiş ya sorumluluk almıyor demek futbolcu tüketimimizin sınırı demek. pres yaptı, sahipsiz top kazandı, pas oyununa dahil oldu e daha ne yapacak bu adam? herkes bir gedson bekliyorsa yanılır gedson farklı profilde bir oyuncu cica farklı profilde.
    şöyle bakalım cica çıktı akbaba girdi oyun değişti. ne manada değişti top kaptırıp atak yemek manasında. akbaba ayakta duramıyor sürekli yerde aynı mevki de oynuyor ve 3 senedir bizim takımda.
    hadi onu da geçtim hem giresunspor hem hatayspor 40 hatta 30 metre de kabul etti oyunu. cica diagne' nin arkasında sarkık gibi oynaması gerekirken bizim 6 numaraya yakın oynamak zorunda kaldı. asıl notumu vereceğim maçlar ise bize karşı açık oynayacak takımlara karşı olacaktır. çok verimli şeyler düşünüyorum hakkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın