• 72
    canım kaz dağları'nda çok uzun zamandır yaşanan bir doğa katliamı var. yapılan bu vahşete karşı medya, iktidar mensupları sessiz. ama asıl önemli olan, oy veren insanlar sessiz. tekrar tekrar oy verip, bu sayısız vahşet devrini meşru kıldılar. gün geldi, nüfusunun neredeyse tamamı iktidar yanlısı olan rize'de bir taş ocağı için yeni bir katliam yapıldı. isyan ettiler, eylem yaptılar ama seslerini duyan, duysa da bir şey söyleyebilecek, yapabilecek motivasyonu olan kimse kalmadı. onların da ağaçları, güzelim doğaları talan edildi. taş için!

    benzer durum tff için de geçerli. seçilen değil atanılan kişilerce yönetilen bir kurum, başka ne olacaktı ki? demirören, özdemir? hangisini istersiniz? bunlar giderse, yerlerine adil, işinin gereğini yapacak kişiler mi gelecek sanıyorsunuz?

    bu sebeple, başlık eşyanın doğası gereği eksik ve kusurlu. herhangi bir yerde bir kumpas varsa, bunun sorumluları başka yerdeler.

    hadi, iğneyi kendimize batıralım. keşke albayrak, arda turan vs. konularında daha gür sesle karşı çıksaydık. cesaret bulaşıcıdır. belki bir başlangıç olurdu. ya da şu an çıkardığımız ya da ileride çıkaracağımız (çünkü adaletsizlikler bitmeyecek) itiraz sesleri daha duyulur olurdu. kaz dağları'nda yaşayan köylüler, şimdi kendi ağaçları talan edilen rizelilere sizce nasıl bakıyorlardır?

    ''taviz, anında verilir.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın