• 99
    galatasaray taraftarının bir kısmı tarafından son iki yılın tüm yükü hakemlere yüklenebiliyor. ciddi ciddi, hakemler sadece bu iki senede hata yapmış gibi bir şey çıkıyor ortaya. oysa bu hakemler en fahiş hatalarını 2018-19 sezonunda yaptılar. sonuç ne oldu? 19 mayıs 2019.

    şimdilerdeyse kaleye gidemediğin bir maçta misalen rastgele uzun topu rakip kontrol edemiyor, senin oyuncun rakibin nizami olmayan bir müdahalesiyle yerde kalıyor, hakem penaltı vermiyor ve bütün rezil oyun bu pozisyona bağlanıp hocamızın itibarı sözde kurtarılıyor.

    ayrıca şu süper lig'de hakemden dert yanmayan "1" takım bile yok. rize'sinden sivas'ına, antep'inden göztepe'sine, fenerbahçe'sinden beşiktaş'ına herkes hakemden şikayetçi. hakemler hep o kulüplerin hakkını yiyor. oysa olan şey basit. herkes kendine yapılanı abartıp kendi lehine pas geçileni yokmuş gibi gösteriyor. bu dönem galatasaray'a karşı biraz daha fazla hata yapıldı. ama bu hataların hiçbiri şampiyonluk kaybettirecek kadar olmadı.

    2019-20 sezonundaki şampiyonluğu, oynamaya çalıştığımız saçma futbol yüzünden; geçen seneki şampiyonluğu da beşiktaş'ı duman etmişken 1 gol daha atmayıp geri çekilmemiz yüzünden kaybettik. ne hakemi, ne yenmesi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın