• 58
    ben maç bakarken babamla konuştum, dedim ki: "baba bak bu fener şimdi 1:0 önde ya. bu 83dk'ya kadar kalır, sonra fener golü yer, ve nitekimde lille turu geçer!"

    fenerbahçenin yenilmesine üzüldün mü diye sorarsanız cevabım "hayır" olacak. nedenide çok basit. sabah kalktığımda, gazeteleri açtığımda dopdolu fenerbahçe zaferlerini okumak istemediğimdendir ilk cevabım. ikinci cevabım ise "lille takımı berbat oynadı, ama bence fener lille'dende berbat oynadı" o yüzden hak etmemişlerdi. üçüncü cevabım ise "feneri sevmiyorum".

    ha diğceksiniz" fenerin sakatları çoktu", "aynısı lille içinde geçerli" derim. fenerbahçe bu maçı almayı hak etmiyordu. ülke puanını boşveriyorum, bana ezikte diyebilirsiniz ama fener bu turu geçseydi, bunların hepsi bizimle dalga geçecekti. oysa hiç hakları yok ama geçeceklerdi.

    (bkz: 25 subat 2010 fenerbahce lille maci)nı ve (bkz: 25 subat 2010 galatasaray atletico madrid maci)nı kıyaslayın ve hangi karşı takım daha dişliydi bi karşılaştırın. işte bu kıyaslamayı fenerbahçe taraftarı asla yapamayacağı için *, hep ama hep
    "biz sizden uefa da daha fazla oyun oynadık, sizden daha iyiz, ve fransanın en iyi takımlarından lilli eledik" diye beni sinir edeceklerdi.

    **
App Store'dan indirin Google Play'den alın