resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1324
    hakkında elinde adam yok, bi sürü sakat var, takımda forvet yok ne yapsın adamcağız bik bik bik diye ağlayanlara, bir ara transfer dönemi geçirdiğimizi, o ara transfer döneminde ala ala avrupa da oynamayacak jo ile ali sami yen'e çaycı olamayacak manevi evladı dos santos'u aldığını bu sayede takımı forvetsiz ve adamsız bıraktığını hatırlatmak istediğim adamdır.

    -bir "neill" çıktı aradan. o da ehhh.. bugünkü gollerde gene hataları var. maç entryimde yazıcam. gerçi hatalarına rağmen memnunum kendisinden. iyi transfer.-

    biz ne diyoruz sezon başından beri. eldeki mevcut kadro ile bu adam başarılı olamaz. geçmişinde de böyle bir başarısı yok. bu adamın başarılı olması için hemen hemen takımın hepsinin kaliteli oyuncularla değiştirilmesi gerekir ama galatasaray da böyle bir ekonomik imkan yok.

    ortaya bir iddia koyup ne demişiz bu entryimizde;
    ----------alıntı-----------
    "gelelim şimdiki duruma;
    öngörülerimin birincisi gerçekleşmiş olup, rijkaard sayesinde, galatasaray avrupa da fiili olarak havlu atmış durumdadır. nedenini kendine ve sözlüğe itiraf edemese de herkes biliyor." tarih: 4-2-2010
    ----------alıntı-----------

    daha detaylı okumak için;
    (bkz: #302176)

    hafıza olayını geçtim, ağzından küfür ve hakaret düşürmeyen terbiyesiz sürüsünün zekası hakkındaki yorumlara girmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın