resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1506
    2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde gelişi açık ara en çok beklenen futbolcu.

    şimdi kimsenin keyfine limon sıkmak istemiyorum ama dayanamıyorum da. renktaşlarım samimi duygular ile transfer nöbetine başlamış, gedson'un puzzleın eksik parçası olduğuna, geldiğinde çok şeyin değişeceğine inanıyor ama gerçekten de öyle mi? insanların gedson takıntısının sebebi bana bugünkü yıkık oyundan kurtulmanın son çaresi olarak görülmesindenmiş gibi geliyor. gedson dünyadaki herkes için bir futbolcu ama bizim için kaostan kaçışın tek umudu, adeta galadriel'in frodo'ya verdiği kristal şişe.

    hocanın senelerdir uygulamaya çalıştığı sistemde önemli bir çark olacağı aklı selim arkadaşlarca sayfalarca veri ile anlatıldı. benim elimde gözlemimden başka karşı veri olmadığı için itiraz etmekte zorlanıyorum ama hocanın kurmaya çalıştığı sistemin gerçekten tek eksiği gedson mu? hoca kuracağı sistemin şu anki eksikliklerini tespit etmiş mi? gedson geldikten sonra adına futbol bile diyemediğimiz bu oyun devam ederse ne yapacağız? ne olacak bunca plan, yatırım? "ya tamam gedson geldi ama bu takıma 2 tane oyun kuran ters ayak kanat, 1 target man lazım" deme kolaylığına mı kaçacağız? kaç kişi daha lazım belli mi?

    size youtube'daki yellow red wall kanalını tavsiye ederim. yani orada serdar elmas ve egemen yılmaz*'ın yorumları ve açıkladıkları veriler gerçekten inanılmaz eksiklikleri işaret ediyor. hocaya söyleyebilseler onun da itiraz edeceğini sanmıyorum. şu ana kadar bize zerre umut vadetmemiş, ne olacağı belli olmayan bir oyun için cımbızla oyuncu seçiyoruz ama hiçbir pozisyondaki oyuncunun ikamesi aynı tipte değil. cımbızla seçtiğimiz oyuncu 1 ay sakatlansa ve biz yine "bu oyun bu oyuncularla oynanmaz diyeceksek" neyin ısrarı hala? bu sorular ve gerçekler beni çok düşündürüyor.

    yani alalım tabi gedson'u. gedson'dan fayda almayacak takım sayısı bir elin parmağı kadar. hatta 5m eurodan 3 tane gedson alalım ama mesele gerçekten 3-5 gedson meselesi mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın