• 2552
    galatasaray başkanı burak elmas ve yardımcısı rezan epözdemir’in belgeleriyle birlikte yaptığı suçlamalara karşı hala bir cevap verememiş kumpasçı yönetim.

    şu anda nasıl bir yalan bulalım da cevap verelim diye kara kara düşündüklerinden eminim. ne yapacaklarını limak nihat, servet yardımcı, tahir kıran, ali koç, (biliyorsunuz oğulcan olayını dikkatle izlediklerini söylemişti bu drinkçi) tahkim, pfdk, uçk başkan ve üyeleri ile rizespor yönetimiyle daha niceleri harıl harıl istişare ediyorlardır. bu saate kadar dillerini yuttuklarına göre henüz usturuplu bir yalan bulamamışlar demektir.

    gerçi haklı olan kişi ya da kurum anında cevabını verirdi. bu kadar beklemezdi. dolayısıyla bundan sonra uyduracakları yalana da kimse inanmaz. üstelik uyduracakları yalanla daha da rezil olma ihtimalleri de çok yüksek.

    tahir kum gibi emirle kurgu haber yapan papağanlarla senaryo gibi bir çıkış yaptılar ama sesleri hemen kesildi. çünkü eldeki deliller yazılı ve çok net. buna senaryo demek, tahir kum gibi aklını ve vicdanını yitirmiş zavallılardan başkasının yapacağı şey değil.

    hakikaten merakla bekliyorum, bakalım nasıl bir yalan ya da çarpıtma ile çıkacaklar karşımıza.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın