• 5628
    https://www.milliyet.com.tr/...satilmayacak-6578980

    başkanları ali koç'un söylemine göre transfer için önünde ffp (al-sat dengesi) engeli olan takım. yine başkanlarının söylemine göre 3 ya da 4 transfer daha yapacaklarmış. şu ana kadarki transfer harcamaları samatta için 6, burak kapacak için 1.35 ve kim min-jae için ise 2 milyon euro (basına göre) bonservis harcaması yaptılar. bu yazki bonservis gelirleri ise 2.8 milyon euro (ozan için iddia edildiği gibi 0.5 milyon euro kiralama bedeli almışlarsa 3.3 milyon euro).

    yani al-sat dengesine göre bütçeleri -6.05 milyon euro. yani kurallara uymak için bile minimum 6 milyon euro'luk bir satış yapmaları gerekiyor. 3-4 oyuncu daha transfer etmeyi planlıyorlarsa ve bu oyuncular bonservis bedelsiz transfer olacak oyuncular değilse elde etmeleri gereken bonservis bedeli daha da fazla.

    kısacası işleri pek kolay değil. eğer istedikleri kadroyu kurmak istiyorlarsa bunun en kısa yolu altay veya szalai'yi satmaları ancak buna da pek yanaşacaklarmış gibi görünmüyor. bakalım bu darboğazdan nasıl çıkacaklar, umarım beter olurlar*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın