• 43435
    galatasaray'ı kurtaran da genç bir türk, kerem oldu. harika bir ustalık golü attı.
    fatih hocam'ın ne yapmak istediğini anlayan var mı?. ben anlamadım..
    yahu senin elinde dünyanın gıpta ettiği üç uluslararası santrfor falcao, mohamed ve diagne varken, niye ikili forvet oynayıp rakip 2 stopere yetişemeyecekleri bir fiziksel, teknik ve moral baskı yüklemezsin?.
    sebep açık.. korkak fatih hocam, sahaya önce gol yememek için çıkıyor. "hele yemeyeyim de, arada bir tane atarsam ne âlâ" diye "büyük takım futbolu" olur mu?.
    korkaklık hocam'ı 4-5-1 oynamaya götürmüş..
    genç türk kerem'i ayırıyorum.. berkan, taylan ve iki emre'lere ilk 45 dakika nasıl tahammül ettin?. nefret ettiğin için belki, başından beri harcamak için her şeyi yaptığın ömer, tek başına bunların hepsini katlardı. ama sen gol yiyene kadar bekledin ve ilk çıkardığın kim oldu?. canla başla oynayan, koşan, çok iyi işler yapan kerem.. golünü atan ve seni çok istediğin "erken dakikalarda" öne geçiren kerem..
    falcao'yu kenarda görünce "ikili forvet geliyor" dedim saf saf. ama sen mohamed'i çıkardın. diagne'yi ise hiç düşünmedin. güya başkan(!) burak'ın "kesin" açıklamasına rağmen takımda kalmasına karar verdiğin sevgili feghouli'nin, belki de elenmemize sebep olacak kaçırdığı o inanılmaz goller neydi peki?.
    planın galatasaray'ı değil feghouli'yi kurtarmaktı.
    onu hep "gol atsın, asist yapsın" diye, o düzende oynattığını anlamadım mı sanıyorsun hocam..
    hadi güya başkan(!) burak satsın da görelim..

    hıncal uluç

    (bkz: 19 ağustos 2021 randers fc galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın